tisdag 23 september 2014

Planering på hög (bred) nivåNu är det bara två ynka dagar kvar tills Bokmässan 2014 drar igång. Jag sitter för fullt och försöker få ihop någon sorts hjälpligt fungerande planering. Det går sådär. Men, jag tänker att det löser sig säkert? Eller hur? Det brukar ju sannerligen aldrig vara något som helst problem med att fylla sina dagar med intressanta seminarier, trevliga monterprogram och sist men inte minst inspirerande och härliga möten!

Jag är glad att jag läst Att falla av Michel Laub och Salladsnätter av Vanessa Bàrbara innan mässan. Hade det inte varit för beslutet att prata åtminstone något Brasilianskt hos Stefan Livh så hade det säkert aldrig blivit av. Nu fick jag vackert ta mig den tiden, vilket jag är tacksam för.
Jag tänker vara försiktig med att publicera min mässplanering, för den kommer med all säkerhet att ändra sig 100 gånger innan torsdag, men jag kan i alla fall säga att jag kommer att vara i Printz Publishing's monter runt 17:30-18:00 på torsdag! Vi ses väl där va?!?

2 kommentarer: