torsdag 23 augusti 2012

Ajdå

Jag har fått en utmaning av Med näsan i en bok...Jag är helt usel på sådana här utmaningar, kanske för att, som Med näsan i en bok också skriver, att jag får lite kedjebrevskänsla. Fast så är det ju inte! Det är kul! Och nu ska jag sluta med att inte vara med! Nu ska jag svara!

I den här utmaningen ska man skriva 8 fakta om sig själv, samt skicka utmaningen vidare till 4 andra bloggare. Ok, då kör vi väl då.

1. Jag har två katter och hänger i stallet med dottern ett par tre dagar i veckan, fast att jag är katt- och häst allergiker.

2. Kan få ett enormt sug efter ostbollar och lakrits- och hallonglass. Inte att ätas ihop då, men gärna samma kväll!

3. Har alltid läst helt hämningslöst och okontrollerat. Blandat friskt. Ingen sade åt mig vad jag skulle läsa eller vad jag inte skulle läsa, vilket resulterade i dels lite märkliga och på tok för avancerade bokval och dels i en enorm nyfikenhet på all sorts litteratur. Eller ja, nästan all sorts litteratur.

4. Jag har just nu väldigt många böcker i "recensionsexemplarshögen", som jag känner mig en liten aning stressad över. Fast bara lite, det är ändå mest roligt!

5. Älskar prickigt.

6. Önskar hett att jag fick en hammock i födelsedagspresent i år.

7. Senaste gången jag bakade bullar sade dottern: Men, mamma nästa gång kan vi väl be farmor baka.

8. Tycker det var grymt svårt att få ner åtta fakta om mig själv som inte var för tråkiga eller alltför personliga. Betyder det att jag är en ovanligt ointressant person?

Klart!

Här har ni de fyra bloggar som jag skickar utmaningen vidare till;

Fru E
Och dagarna går
Enligt O
Stardustan

10 kommentarer:

 1. Hej!

  Tänkte bara tipsa dig och andra bokälskare att du på sidan www.zimmu.com hittar mängder av böcker för gratis nedladdning! Allt är 100% lagligt och gratis!

  God läsning!

  SvaraRadera
 2. Tackar för utmaning! Jag får återkomma med svar!

  SvaraRadera
 3. Ha ha, brutalt ärlig dotter! :-)

  SvaraRadera
 4. Nu har jag svarat! :-) http://frue.bloggsida.se/bocker/jag-har-blivit-utmanad

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Bästa snacksen! Fast det blir kladdigt om man ska läsa samtidigt ;-)

   Radera