tisdag 1 januari 2019

Liten summeringDet blev kanske inte ett superår i antal böcker, men jag ”klarade” min läsutmaning på Goodreads på 100 böcker. Egentligen är jag lite skeptisk till att sätta upp de här målen, men samtidigt så är det ett perfekt sätt att hållla koll på vad man läst. Det går ju bra ändå förstås, utan att registrera en utmaning, att bara skriva in de titlar man läser. Men, nu körde jag samma för 2019 ... Jaja, vi får väl se hur det blir med det.

För övrigt har väl mitt bokår varit fint tycker jag, med läshelg i Varberg, Brightonresa, Kalix & Malören samt bokmässan som höjdpunkter. Plus alla fina träffar med bästa bokcirkeln Bokbubblarna förstås.

Vi har också haft några fina evenemang på jobbet. Författarfrukost med Tove Folkesson, Litteraturafton med Fatima Bremmer som några exempel. Jag var också iväg på en resa till Hamburg med en hel drös trevliga ungdomsbibliotekarier samt lika trevliga personer från Kultur i Väst. Vi arrangerade även en finfin dag om ungdomslitteratur på Litteraturhuset i Göteborg. Många trevliga saker har hänt!

Däremot så har det varit ett kasst musikår. Väldigt få spelningar och konserter.  Jag vet inte riktigt varför, det har bara blivit så. Datum som har krockat med annat har varit ett av problemen.

Jag har inga nyårslöften för det kommande året, men jag hoppas på att kunna blogga mer och att få lite bättre styrsel på min läsning. Nu blir det mycket nytt för att de nya titlarna inte ska glömmas bort, vilket gör att hyllvärmarna här hemma blir fler och fler. 

Kanske kommer det ett litet inlägg längre fram om mina bästa böcker från 2018.

Vem vet vad 2019 blir för ett år?!? Inte jag i alla fall. Låt oss hoppas på det bästa i både stort och smått. Snart är det i alla fall dags för den tredje bokbloggarresan till Hotell Gästis i Varberg med allt vad det innebär och jag ser grymt mycket fram emot detta. Det räcker ganska långt bara det.

2 kommentarer:

  1. Ser också jättemycket fram emot Varberg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tiden fram tills dess att det är dags känns oändlig just nu ;-)

      Radera