fredag 28 juni 2013

iPad mini problem...

Det blev ju en mini för mig. Som jag varit jättenöjd med. Ända tills för en liten, liten stund sedan.

Jag har problem med Blogger från minin. Någon som känner igen sig? Jag använde alltså den vanliga websidan, inte någon app, och det blev hur märkligt som helst. Gick inte att radera i texten, inte lägga in bilder, inte öppna fler flikar etc etc. Tillslut gav jag upp och plockade fram mobilen. Vilket känns lite surt eftersom det var mycket för att blogga från den som minin fick följs med hem från första början...


4 kommentarer:

 1. Jag har ingen mini men en vanlig iPad. Funkar inte alls att blogga via den vanliga webbsidan. Går lite bättre via appen men speciellt bra funkar det inte där heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte kul...Jag tycker appen för iPhone funkar hyfsat, antar det är samma för iPad. Får väl nöja mig så, men hade gärna kunnat blogga från vanliga sidan :-(

   Radera
 2. Det händer att jag bloggar (på Blogger) med stora ipaden, men då alltid från appen, inte från vanliga websidan. Kör du alltid Safari på ipaden? Jag gillar inte Safari så jag har laddat ned Google Chrome appen och använder alltid internet från den. Kanske värt att testa för blogger, men jag vet inte om det fungerar bättre.

  SvaraRadera
 3. Jag använder appen BlogPress på min iPad och iPhone. De funkar bra tycker jag men inte lika bra som vid datorn. Den är överlägsen trots allt.

  SvaraRadera