tisdag 11 juni 2013

Bokmässan 2013

Det är ju långt kvar. Eller? Sommaren rusar ju snabbt  iväg, det vet ju alla, och sedan den där första tiden på höstterminen när alla projekt drar igång överallt som fullständigt skenar...Tänker man på det viset så är vi där i ett nafs.

Diskussionen om bloggambassadörer och f d ambassadörer och deras eventuella tillgång till uppkoppling och kanske någonstans att sitta och blogga, ladda mobiler etc är i full gång. Det var likadant förra året när jag själv hade turen att vara bloggambassadör.

Jag vet inte riktigt hur man ska tänka, men det känns som om det skulle vara hanterbart för Bok- och Bibliotek att ge bokbloggare (de som inte är ambassadörer) tillgång till ett fungerande nät och kanske något litet rum att ladda mobiler och annat. Problemet är väl kanske hur det hela skulle administreras från deras sida. Skulle vi som är intresserade anmäla oss, så det ska kollas upp bloggar innan man får ett ok så blir det såklart ganska svårarbetat. Att alla f d bloggambassadörer skulle få en inloggning? Då är det ju ändå många som hamnar utanför? Som sagt, jag vet inte.

Vad jag vet är däremot att det skulle vara väldigt skönt om man visste att uppkopplingen fungerade så man kan blogga utan problem under mässdagarna. Ännu skönare, absolut, om man hade tillgång till ett bloggrum där man kunde diskutera med andra bokbloggare, knyta nya kontakter och ladda mobilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar