tisdag 6 november 2012

Dead scared

Titel; Dead scared
Författare; S J Bolton
Förlag; Bantam press


Hjälp vad bra den var. Och Dead scared är ju verkligen en högst passande titel. Jag blir verkligen så där löjlig när jag läst slut boken, att jag genast vill ha mer. Tanken på att fortsättningen inte kommer förrän i juni 2013 är hemsk. Jag har Awakening kvar att läsa av Bolton, så den får jag ju klicka hem så klart. Men även om jag ser fram emot att läsa den så det känns som en klen tröst. Det är ju Lacey och Joesbury jag vill läsa mer om!

Min enda invändning är egentligen att jag velat har mer av Joesbury. Jag tycker han kom lite på undantaget i Dead scared, vilket jag tycker är synd.

Självklart finns det saker att anmärka på, men precis som med Nu ser du mig, så bryr jag mig inte ett skvatt. Jag har överseende med det mesta, för det här är så otroligt spännande. Som jag skrivit tidigare så fanns det tillfällen då jag verkligen knappt kunde hålla mig från att kika på slutet. Nu är jag glad att jag inte gjorde det. Långt in i boken så var jag nästan lite nervös för hur Bolton skulle lyckas hela vägen utan att det skulle kännas löjligt. Man förstod som läsare ganska tidigt vart åt det lutade, men ínte hur det skulle gå till. I o m att allas vår Lacey själv var medveten om vad som hänt tidigare, så visste vi läsare att hon inte skulle hamna där själv utan att det skulle verka lite löjligt. Jag hade inte behövt oroa mig, för Bolton löser det här hur fint som helst och jag, som sagt, köper precis allt.

1 kommentar: