fredag 31 januari 2020

Årets läsretreat har börjatJapp, nu har det dragit igång, och det var i grevens tid känns det som! 

Det här är fjärde året i rad som vi åker ett gäng till Gästis i Varberg på läsretreat. Vi umgås, läser och sedan löser vi lite mer. Sedan har vi alltid mycket tid att göra precis vad man vill, vi försöker hålla nere programpunkterna så det ska bli mycket lästid. Perfekt upplägg för alla trevliga läsnördar. Ingen tycker det är det minsta märkligt om man smiter iväg några timmar på egen hand. Alla är mer eller mindre likadana.

Helt klart bästa gänget att åka på läshelg med!

Jag åkte ner redan igår och det var ett mycket bra beslut. Jag hann med en lång promenad, en löptur, handla bok och gå på café. Ändå låg jag med böcker, läsplatta, stickning och läsplatta inom räckhåll på hotellrummet kl 19:00! Så himla lyxigt.

I morse tog jag faktiskt en löptur till. Nu har jag ätit frukost (jag glömmer ju alltid att fota mat, men här kommer ju i a f en bild på kaffet och en lyxig och god croissant).

Planen nu är att sitta kvar i någon skön fåtölj och läsa, läsa och sedan läsa lite mer. Känns som om jag hamnar på mobilen lättare om jag hänger på rummet, så jag provar allmänna utrymmen idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar