onsdag 9 maj 2018

Nej, nu får jag skärpa migJa men verkligen. Jag missar möte efter möte efter möte ... Nu är det ju i och för sig bara möten med mig själv som jag missar, så ingen annan drabbas, men ändå. Jag har bestämt så många gånger nu att jag ska sitta och bloggplanera lite, men det blir inte av. Det är väl nackdelen med att vara ensam om bloggen. Och fördelen för den delen, att man bestämmer allt helt själv. Har man det då lite stressigt med andra saker så blir såklart bloggen lidande.

Sedan kan man ju fundera över hur man fördelar sin tid ... Istället för att sitta och leka med olika fotoappar på tåget till och från jobbet t ex, så skulle man ju lätt kunna få ihop ett fint litet schema för Bibliotekskatten. Fast ibland är det helt nödvändigt att bara flamsa runt lite.

Jag funderar i alla fall fortfarande på att göra någon sorts grej av nomineringarna till Årets bok. Det skulle vara roligt. Kanske också att jag i samband med detta hittar på något på jobbet. Bjuder in till en eller två kvällar kanske och presenterar böckerna för våra besökare? Jag vet inte riktigt, men något blir det nog.Sedan har jag ju faktiskt läst några titlar denna vår som det kommer att komma inlägg om. Det är ju lite i alla fall. Kan vi säga att jag haft ett förberedande redaktionsmöte med alla bloggadministratörer nu?!?

4 kommentarer: