tisdag 6 december 2016

Nya tag?!? Eller? Nja, vi får väl se
Oj, oj, oj. Ett sådant här långt bloggstopp har jag inte haft på mycket länge. Det hänger förmodligen tätt ihop med att jag har otroligt dåligt läsflyt den här hösten.

Jag kan faktiskt inte minnas när det gick såhär trögt senast. Jag har massor, verkligen massor, med bra böcker hemma men jag kommer inte till ro med min läsning.

Jag har bestämt mig för att faktiskt strunta i det, och bara vänta in inspirationen och lässuget. Det kommer väl, tänker jag. Jag tror inte att man är en storläsande person i hela sitt liv för att sedan bara sluta tvärt. Nej, jag tror det här beror på att jag har haft ett hektiskt år, med en massa att fixa, många kalas att ordna etc, etc ... Kanske blir det lite läst under juldagarna, eller också inte. Det är ju knappt någon ledighet alls i år, tråkigt nog.

Jag har lite dåligt samvete över en del recex som ligger olästa därhemma och hoppas på att kunna skriva om dem allteftersom.

Just nu tittar jag på Netflix istället för att läsa. För tillfället är det The Blacklist som går varm. Den är verkligen spännande och jag är helt fast. Det är egentligen det enda jag vill göra just nu. Ligga i sängen och titta på The Blacklist. Jag fasar lite över när första säsongen tar slut ... Jag får snabbt hitta något annat att sätta tänderna i, och hoppas på att det kommer en andra säsong hyfsat snabbt!

6 kommentarer:

 1. Läslusten kommer när den kommer. Det kan verkligen gå i vågor så du gör rätt i att ta det lugnt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som om jag inte haft ngt val ... Ingenting verkar funka att läsa! Annars brukar jag alltid kunna köra några barn- och/eller ungdomsböcker så är jag igång igen, men icke. Det är nog bara att vänta och se glad ut!

   Radera
 2. Är det inte kul att läsa just där och då så ska man skita i det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp. Känns ovant bara ;-)Men, det finns många bra serier på Netflix etc, så man behöver ju inte lida ngn brist på berättelser i alla fall!

   Radera
 3. Jag väntar också på en andra säsong, hoppas verkligen att det kommer än! Om du inte har sett Person of Interest redan så gör det, det är lite samma smarta, superspännande, utan att vara alltöfr Criminal Minds-creepy (som jag också älskar såklart ...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för tipset! Ska kolla upp i helgen. Jag saknar verkligenThe Blacklist ... även om det stör mig lite att man aldrig får veta hela sanningen!!! Vad viskade de om egentligen där på slutet ;-)

   Radera