onsdag 12 oktober 2016

Vem kan man skylla på egentligen?


Ja, det är nog Emma Cline och hennes Flickorna som jag tänker ha som ursäkt att det gått lite trögt med min läsning det sista. Inte för att jag inte gillade Flickorna. Tvärtom var det en av de bästa böcker jag läst i år, en av de böcker som verkligen triggade igång fantasin och en önskan om att veta mer. Detta i sig gjorde att jag började googla Manson-familjen och fastnade i Aquarius på Netflix, med David Duchovny i en av huvudrollerna. jag fastnade stenhårt och hetstittade hela första säsongen på några dagar.


Duchovny var så himla bra i Aquarius att jag raskt gick över till Californication, som jag inte sett någon säsong av tidigare. Till en början var jag helt fast även här, men blev lite mätt på upplägget efter ett tag. Jag började fuska och kolla några avsnitt från varje säsong ... Får se om jag kanske tittar på hela sista säsongen.Det ena ledde till det andra och nu sitter jag med säsong 10 av The X-files på kvällarna. Det blir inte mycket tid över att läsa ...2 kommentarer:

  1. Spännande men svårt när man fastnar helt i serier :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller hur? Det händer inte mig så himla ofta så jag tänker att det är rätt mysigt och helt ok ;-) Jag är mest förvånad. Lite irriterande dock att det nästan blir som en drog?!?

      Radera